ESTÈTICA BIO

Els nostres tractaments de bio estètica es centren en la millora de la salut de la pell d’una manera natural i efectiva, utilitzant tècniques manuals i evitant qualsevol component químic. En aquestes sessions de bellesa s’utilitzen cosmètics bio de molt alta qualitat, els quals ens permetran assolir resultats efectius i duradors a curt termini. Aquestes cures estan indicades per a tot tipus de pells.

Les matèries primeres que utilitzem estan basades en sàlvia de bambú, olis essencials, algues, argiles- fangs i plantes medicinals.

Tots els nostres serveis de medicina estètica facial estan realitzats amb una aparatlògia i productes que compten amb totes les garanties de seguretat sanitària avalades per la Comunitat Europea.

TERÀPIES ALTERNATIVES

El nostre centre es diferencia de la resta, ja que oferim un servei que va més enllà de l’estètica convencional, a través de les nostres teràpies alternatives. Aquestes teràpies alternatives t’ajudaran a la millora de la teva salut física i mental, sent un gran suport per arribar a un equilibri perfecte entre cos i ment.

Algunes de les teràpies que podràs trobar en el nostre centre són:

Naturòpata

La naturopatia busca equilibrar i mantenir el funcionament de l’organisme a través de la nutrició, dels bons hàbits de vida i del conjunt de teràpies naturistes com són la teràpia ortomolecular, la fitoteràpia, l’aromateràpia, les Flors de Bach, la kinesiologia, etc.

Homeopatia

L’homeopatia és un mètode terapèutic que utilitza les substàncies medicamentoses, en dosis mínimes, que produirien els mateixos símptomes o similars que la patologia a tractar.

Acupuntura

L’acupuntura és una teràpia energètica l’origen de la qual es remunta a la Xina i que utilitza les agulles com a mitjà per desbloquejar el flux d’energia amb l’objectiu de restaurar la salut del pacient.

Nutrició i Dietoteràpia

La Nutrició i Dietètica proposa formes d’alimentació saludables, suficients, equilibrades, variades i adaptades a cada circumstància i necessitat. Contemplant alhora gustos, costums i possibilitats de cada persona.

Test d’Intolerància alimentària

La intolerància alimentària és una hipersensibilitat a un determinat aliment o un dels seus components. Quan es produeix, el cos no és capaç de digerir correctament l’aliment, i això causa malestar i pot portar a malalties cròniques. El test consisteix en una senzilla extracció de sang o saliva per conèixer quins són aquests aliments nocius per al nostre organisme.

Flors de Bach

Tens ansietat, depressió o esgotament? Et sents sota un estrès profund? Hi ha un remei natural, sense medicaments forts ni injeccions doloroses. Només necessites l’essència natural de certes flors. Les trucades flors de Bach poden tenir un efecte meravellós per combatre trastorns emocionals.

Quiromassatge

El Quiromassatge és una tècnica que va dirigida a eliminar o disminuir els dolors musculars, ja siguin de tipus tensional, de bloqueig energètic o de falta de to.

Reflexologia podal

Alguna vegada has sentit parlar de la reflexologia podal? Sabies que els òrgans del nostre cos es reflecteixen en el peu com si fos un mapa? Cada zona dels peus és el reflex d’un òrgan del cos, per aquest motiu mitjançant el massatge de zones concretes dels peus es pot influir reflexament sobre els corresponents òrgans interns.

Coaching i Mindullnes

Mindfulness i Coaching, tots dos són entrenaments complementaris que serveixen per cultivar una ment i emocions equilibrades, i ens proporcionen calma, harmonia, benestar i èxit en la nostra vida.