Test d'intolerància alimentària

La intolerància alimentària és una hipersensibilitat a un determinat aliment o un dels seus components.

Quan es produeix, el cos no és capaç de digerir correctament l’aliment, i això causa malestar i pot portar a malalties cròniques. El test consisteix en una senzilla extracció de sang o saliva per conèixer quins són aquests aliments nocius per al nostre organisme.

És vital conèixer i identificar els elements als que som intolerants. Després de conèixer-lo, podem prendre mesures per modificar la nostra dieta o evitar certes situacions per no entrar en contacte amb algunes substàncies químiques que existeixen amb freqüència en el nostre voltant.

Se sol considerar únicament com una eina per perdre pes, però la utilitat d’aquest test va molt més enllà. Hi ha nombrosos trastorns que poden tenir el seu origen en un tipus d’intolerància alimentària i que podrien solucionar-se adaptant la dieta als resultats revelats pel test.

  • Trastorns endocrins: en persones obeses que no responen als tractaments habituals d’aprimament s’han experimentat pèrdues de pes en eliminar de la dieta els aliments indicats
  • Trastorns gastrointestinals: dolors abdominals, restrenyiment, diarrea, vòmits, restrenyiment, inflor, síndrome de còlon irritable.
  • Processos dermatològics: acne, èczema, psoriasi, urticària, picor.
  • Trastorns psicològics: ansietat, depressió, fatiga, hiperactivitat (en nens).
  • Molèsties respiratòries: asma, rinitis, dificultat respiratòria.
  • Trastorns cardiorespiratoris
  • Molèsties neurològiques: mal de cap, migranya, marejos, vertígens.
  • Altres: artritis, fibromiàlgia, articulacions inflamades.

La quantitat de persones que pateixen d’intolerància és cada vegada més gran, es creu que més d’un terç de la població europea es veu afectada. A més de causar malestar físic i dolors, els símptomes poden afectar la salut mental de la persona i, en molts casos, els impedeix portar una vida normal.

Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.