Elan Vital Spirit of Wellness

Elan Vital Spirit of Wellness és un espai de bellesa i relaxació on oferim un ampli ventall de tractaments personalitzats per adaptar-nos a les necessitats de cada persona.

Tots els nostres professionals, altament qualificats, treballen conjuntament per diagnosticar i aconseguir els millors resultats amb tractaments integrals. Tot basat en tècniques i conceptes, com la innovació, l'eficàcia i la recerca de la salut i la bellesa.

El Compromís de Elan Vital Spirit of Wellness recau en proporcionar una informació veraç i completa sobre els tractaments, sempre basant-nos en expectatives reals i, sempre, amb les màximes garanties sanitàries.

La nostra prioritat és, i serà sempre, la completa satisfacció de cada un dels nostres clients.

On ens trobaràs?

Carrer Turo d'en Bruguet, 2 (Hotel Ciutat) de 08402 Granollers

El nostre horari

De dilluns a diumenge de 9.00 a 20.00h.

Com contactar?

Telèfon: 93 861 10 60

Whatsapp: 660 02 31 22

E-mail: elanvitalwellness@elanvital.cat

Les nostres instal·lacions

En les nostres instal·lacions trobaràs sales dobles de massatge, spa, dutxes de sensacions, jacuzzi, i banyera hidromassatge individual.

Els nostres Tractaments

A Elan Vital Spirit of Wellness posem a disposició dels nostres clients els tractaments de bellesa més avançats i innovadors en bellesa . Els tractaments facials combinen aparatologia i tècniques manuals per a tractar les diferents arteriopaties de la pell. Cada tractament facial (despigmentants, peelings, rejovenidors facials, etc.) es realitza de forma personalitzada en funció de les necessitats i de l'evolució de cada persona, adaptant-se al grau d'envelliment i actuant en les diferents capes del teixit. Tot això en mans dels nostres experts professionals que l'aconsellaran en cada moment sobre el tractament més adaptat a la seva problemàtica.