Dieta Lipodiet21

Lipodieta Diet21a és un mètode de pèrdua de pes ràpida i segura per als pacients amb sobrepès, obesitat i greix localitzat.

La pèrdua de pes es produeix exclusivament a partir de la massa greix. El tractament ha de ser prescrit per un metge.

L’objectiu del mètode és proporcionar la pèrdua de pes ràpida, saludable i segura als pacients que no aconsegueixen perdre pes amb una dieta simple. Està indicat en pacients amb obesitat i / o adipositat localitzada.

Adequat com a fase preparatòria per als pacients que han de perdre pes abans de sotmetre a altres tècniques més invasives d’aprimament (bypass gàstric, pilota, etc) o per completar el tractament. També és adequat per a pacients que se sotmeten a intervencions com la liposucció, abdominoplàstia, etc.

Els protocols d’LipoDieta tenen una finalitat molt concreta:

Obtenir un aprimament enfocat a la reducció de la massa greix conservant la massa muscular. Els protocols, basats en els principis de la dieta cetogénica i la dieta mediterrània i, acompanyats de la pràctica d’exercici físic regular, aconsegueixen resultats espectaculars.

Els protocols NO inclouen l’ús de fàrmacs anorexígens o d’altres substàncies medicamentoses que actuïn directament sobre el sistema nerviós central. Els nostres protocols només ofereixen plans nutricionals raciona zats i l’ocupació temporal d’un suplement aminoproteico per desencadenar els efectes desitjats en el metabolisme. A la dieta cetogénica moderada els carbohidrats i els lípids es limiten de forma temporal durant 2 o 3 setmanes, en funció de la massa adiposa que es desitgi reduir. D’aquesta manera i durant aquests dies, els àcids grassos i els cossos cetònics serveixen de combustible per a la majoria dels teixits, que els aniran oxidant en lloc de la glucosa per satisfer les seves necessitats energètiques. Tot això condueix a un estalvi de glucosa, que a partir d’aquest moment, i en un principi, és consumida únicament pels teixits estrictament glucodependientes (cervell, eritròcits, medul·la renal).

Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.