Dieta hipocalòrica

Una dieta hipocalòrica controla i limita les calories que pots consumir per perdre pes.

Estan compostes per un gran percentatge d’aliments baixos en calories com és el cas dels vegetals i fruites. En les dietes hipocalòriques no s’elimina cap tipus de nutrient, com succeeix amb les dissociades. No et prohibeix productes rics en greix, sucre i oli, però es consumeix en la quantitat mínima necessària.

És un tipus de dieta d’aprimament que et permetrà controlar els quilos de més d’una manera sana. Ofereix bons resultats i evita l’efecte rebot després de deixar la dieta, ja que no suprimeix res, sinó que et recomana consumir aliments hipocalòrics de forma justa i equilibrada.

No és aconsellable saltar-se àpats. La clau està en menjar bé, sa i equilibrat, aportant a l’organisme la proporció adequada de nutrients (hidrats de carboni, proteïnes i greixos). Consulta a un especialista en nutrició perquè et elabori la dieta. Aquesta, com a norma general, no tindrà una aportació de greixos que superi el 30% de l’energia total de la dieta. Se sol repartir de la següent manera: 10% greix d’origen animal, 10% poliinsaturat (vegetal i peix) i 10% olis monoinsaturats (oli d’oliva).

Les proteïnes representaran entre un 15% i un 20% de l’aportació calòrica i un 50-60% correspon als hidrats de carboni, fonamentalment complexos (cereals, llegums, pasta). Aprimar per obesitat o per definir els teus músculs no ha de suposar passar gana, deixar de fer dinars o suprimir totalment algun tipus d’aliment. Si vols seguir una dieta hipocalòrica, consulta al nostre especialista en nutrició, per segons les teves necessitats particulars poder elaborar un.

Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.