Dieta hipocalòrica

Una dieta hipocalòrica controla i limita les calories que pots consumir per perdre pes.

Estan compostes per un gran percentatge d’aliments baixos en calories com és el cas dels vegetals i fruites. En les dietes hipocalòriques no s’elimina cap tipus de nutrient, com succeeix amb les dissociades. No et prohibeix productes rics en greix, sucre i oli, però es consumeix en la quantitat mínima necessària.

És un tipus de dieta d’aprimament que et permetrà controlar els quilos de més d’una manera sana. Ofereix bons resultats i evita l’efecte rebot després de deixar la dieta, ja que no suprimeix res, sinó que et recomana consumir aliments hipocalòrics de forma justa i equilibrada.

No és aconsellable saltar-se àpats. La clau està en menjar bé, sa i equilibrat, aportant a l’organisme la proporció adequada de nutrients (hidrats de carboni, proteïnes i greixos). Consulta a un especialista en nutrició perquè et elabori la dieta. Aquesta, com a norma general, no tindrà una aportació de greixos que superi el 30% de l’energia total de la dieta. Se sol repartir de la següent manera: 10% greix d’origen animal, 10% poliinsaturat (vegetal i peix) i 10% olis monoinsaturats (oli d’oliva).

Les proteïnes representaran entre un 15% i un 20% de l’aportació calòrica i un 50-60% correspon als hidrats de carboni, fonamentalment complexos (cereals, llegums, pasta). Aprimar per obesitat o per definir els teus músculs no ha de suposar passar gana, deixar de fer dinars o suprimir totalment algun tipus d’aliment. Si vols seguir una dieta hipocalòrica, consulta al nostre especialista en nutrició, per segons les teves necessitats particulars poder elaborar un.

Demanar cita