La cirurgia íntima engloba un conjunt de tècniques quirúrgiques encaminades a corregir problemes funcionals o estètics de la regió genital.

Aquest tipus de cirurgia és cada vegada més popular a tot el món, amb una demanda creixent per part de les dones. La cirurgia íntima està encaminada a solucionar problemes de despenjament, problemes de retenció d’orina, falta de to muscular de la vagina o major amplitud a causa dels parts o per l’edat, així com asimetries o altres problemes.

Un dels procediments quirúrgics més coneguts de la cirurgia íntima és la vaginoplàstia o rejoveniment vaginal, l’objectiu és tornar als músculs vaginals la tonicitat perduda pels parts o l’envelliment. Aquest procediment també permet reconstruir o canviar l’aspecte de la vagina, ja sigui per raons estètiques o no, seguint en ocasions determinades modes.

Quines altres tècniques quirúrgiques inclou la cirurgia íntima?

És important ressaltar que totes les intervencions de Cirurgia Íntima tenen com a objectiu corregir l’alteració estètica o funcional, preservant al cent per cent la sensibilitat.