Laura Viñas - Dietètica i Tècniques naturals

Formació com a Coach amb PNL al costat d’Eduardo Díaz i Pilar Morales, dos dels formadors de més prestigi en el sector, en Adaptic i Autoestima i Canvi.

Titulada com Trainer, Màster i Practitioner en PNL, formada per Xavier Guix i Pilar Morales a Espai Sinàptic i Adaptic, avalada per la Universitat de Vic i certificada per l’Associació Espanyola de Programació Neurolingüística.

Analista de Perfils de Conducta certificada per l’Institut Espanyol de D.I.S.C. Aquesta formació permet conèixer a fons el perfil innat de les persones, el que ens ajuda molt per adaptar al màxim les sessions a cada client, millorant els seus punts febles i potenciant els seus punts forts per obtenir el millor benefici en el procés de coaching.

Certificada com Especialista en Mindfulness per a la gestió de l’estrès basada en el programa del Doctor John Kabat-Zinn de la Universitat de Massachusetts.

Màster en Direcció de Màrqueting a EAE (Escola d’Administració d’Empreses) i Màster en Comunicació empresarial i institucional a EADA (Escola d’Alta Direcció i Administració).