Equip

Direcció

Elan Vital mèdic estètic va sorgir l'any 2010 per oferir tots els serveis possibles relacionats amb la bellesa i el benestar. Treballem juntament amb tots els professionals de farmàcia Viñamata per complementar els nostres serveis amb tots els productes i medicaments necessaris i això obtenir uns resultats immillorables. A través d'aquesta web trobarà tota la informació de qui som i dels nostres serveis.

Josep Bigas

Direcció

Isabel Viñamata

Direcció

Recepció

El nostre equip d'atenció al pacient ofereix un tracte personal i confidencial assessorant l'usuari i oferint-li tota la informació necessària abans, durant i després del tractament. Això ens permet estar més a prop dels nostres pacients i solucionar totes les seves inquietuds des de la professionalitat i excel·lència. Recordi que pot contactar amb nosaltres directament al nostre centre, via telefònica, Whatsapp, a través de la nostra web i email, o seguir-nos a les xarxes socials.

Dámaris Jerez

Recepció

Laura Millan

Recepció

Medicina Estètica

La visió integral del pacient és el pilar fonamental de tots els nostres tractaments. Aconseguir que la medicina estètica sigui medicina i no només estètica és fonamental per a nosaltres. Integrar salut, bellesa i qualitat de vida són els nostres principals objectius.

Dra Yusimy Venero

Medicina Estètica

Dietética y Técnicas naturales

Ponemos a disposición de nuestros clientes el servicio de dietética y nutrición aplicada a diferentes patologías, así como la educación alimentaria y nutricional, para ofrecer a nuestros pacientes un tratamiento global. La nutrición previene y controla las enfermedades cardiovasculares, la diabetes, afección del sistema nervioso, osteoporosis y trastornos del comportamiento alimentario. El diagnóstico que el profesional realiza cada paciente es una dieta personalizada y adecuada a mejorar la salud del individuo en muchas ocasiones combinadas con terapias naturales y alternativas para garantizar un completo éxito.

Laura Viñas

Dietètica i Tècniques naturals

Coaching & Mindfullnes

El paradigma del ser present El Mindfulness consisteix en el cultiu de la consciència de la ment i el cos per aprendre a viure "aquí i ara", és a dir, cada instant com a únic moment. El Mindfulness significa "atenció o consciència plena", i la seva pràctica consisteix a observar els nostres processos mentals, contemplar les nostres pautes habituals de pensament i examinar el moment present. Aquesta visió està basada en la tradició budista i la seva pràctica meditativa. Aquest tipus de meditació de consciència plena, té molt d'interès per al Coaching ja que una de les raons principals per al desenvolupament del nostre treball amb el client és augmentar, incrementar o desenvolupar la seva consciència més enllà de la que disposa fins a aquest moment.

Micropigmentacio i microblading

La micropigmentació o maquillatge correctiu permanent És una de les tècniques de bellesa més sol·licitades. Amb el bon assessorament del professional que personalitzarà sempre aquest tractament buscarem la millora, la correcció, la naturalitat, embellir el nostre cos sense perdre la nostra identitat, el nostre estil.

Sara Martinez

Micropigmentacio i microblading

Estètica

La nostra unitat d'estètica i Wellness és un lloc ple de sensacions i benestar on gaudir de tractaments estètics de bellesa. Un refugi per a l'ànima on experimentar el plaer de deixar-te cuidar en un ambient ple de serenitat, benestar i pau, en què el protagonista ets tu. Li oferim totes les tècniques i tractaments més innovadors per poder Millorar la seva bellesa i el seu benestar sempre amb les últimes novetats en tractaments i aparatologies

Dolors Sors

Estètica

Betsabe Soto

Estètica

Anna Blanco

Estètica

Irene Rodríguez

Estètica

Ariana Sanchez

Estètica

NURIA CLAPES

Estètica