Saps com maquillar-te fas servir ulleres?

Les ulleres són un complement que introdueix canvis en els trets de la cara i l'oval, de manera que com més cridaneres siguin, més modificaran l'aparença de qualsevol dona, sobretot la dels seus ulls.

Factors a tenir en compte a l'hora de maquillar-se amb ulleres

El primer que hem de tenir en compte és que les ulleres són un punt d'atenció dins de la cara i el maquillatge, així que prioritzarem l'enfocament d'aquesta com? Donant-li poca importància al maquillatge d'ulls. Per exemple podem potenciar el llavi o realçar el contorn de la cara. El tipus d'ulleres també determina que maquillem d'una manera o una altra la cara.

Les ulleres fan que la zona superior de la cara es vegi molt més recarregada, pel que no és recomanable maquillar massa els ulls, per no obtenir un resultat exagerat. Això s'aplica especialment per a ulleres de muntura gruixuda i de colors forts. Les ulleres en tons neutres, per la seva banda, són les més discretes, i permeten maquillatges més variats i definits.

Quins productes utilitzar?​

Els productes clau per al maquillatge amb ulleres són les màscares de pestanyes i els delineadores.

La màscara de pestanyes és un producte bàsic que aconsegueix proporcionar profunditat a la mirada. En el maquillatge amb ulleres, les màscares també són un producte imprescindible, tot i que cal tenir en compte alguns aspectes, com l'arrissat de les pestanyes, necessari per evitar que es freguin amb els vidres. També és recomanable que sigui productes waterproof perquè els vidres no es taquin

Els delineadores proporcionen una mirada molt més definida, ja que emmarquen el contorn dels ulls i aconsegueixen reforçar l'expressió. L'efecte del delineador d'ulls és molt visible amb ulleres, per la qual cosa s'ha d'utilitzar amb discreció i, preferentment, d'un color diferent al negre, ja que un ús excessiu pot arribar a endurir i envellir la mirada.

Llistat de categories