Onada de calor! Que no s'asfixiï la teva pell

Els cops de calor també són qüestió de pell, la qual es asfíxia a l'estiu. Per evitar i combatre d'una manera professional i científic la deshidratació, res millor que els consells bàsics que et donen les nostres professionals.

Efectes negatius per la teva pell

  • En augmentar el flux sanguini a la pell augmenta al seu torn l'intercanvi de calor i aquest excés de calor corporal arriba a la superfície del cos, és a dir, a la pell.
  • En augmentar la temperatura poden sorgir a més brots d'èczema i psoriasi.
  • Encara que en general el cos es lliura de la calor sobrant sense dificultat, de vegades, amb un cop de calor es produeix estrès tèrmic que desencadena en problemes de salut.
  • L'augment de les temperatures afavoreix les infeccions fúngiques com la pitiriasi versicolor, aquestes petites taques arrodonides a l'esquena i el pit, de color blanc i rosat.
  • Edema o inflor a les cames i les mans que sol produir-se quan passem massa temps de peu o asseguts i exposat a altes temperatures.

Com evitar l'asfíxia?

  • Utilitzar màscares de gel fred per aconseguir refrescar i equilibrar la temperatura, a més estaràs reduint el nivell d'estrès que una onada de calor provoca en la teva pell.
  • Optar per tractaments refrescants per al cos, com els embolcalls que activen la nostra circulació i gràcies als principis actius emprats redueixen la temperatura corporal provocant a més una sensació de frescor duradora. Millor si contenen principis actius DETOX: algues, oli essencial de taronja, citronela, cua de cavall, heura i espígol.

Els aliments, font de vida i aigua​

Hem de saber que hi ha aliments especialment adequats per mantenir la hidratació de la nostra pell. L'augment de les temperatures afavoreix les infeccions fúngiques com la pitiriasi versicolor. Hem d'afegir a la nostra rebost aquells aliments que afavoreixen la producció de col·lagen i elastina. El consum de líquids i aliments rics en aigua és determinant per evitar problemes com la sequedat, flacciditat i envelliment prematur.

Podem al seu torn aconsellar als nostres clients no només amb una sàvia prescripció de bellesa professional, sinó també amb la dieta i el consell nutricional idonis.

Preparar rics i refrescants sucs que a més d'hidratar per dins i per fora també refresquin, és una de les claus perquè la nostra pell no s'asfixiï.

Llistat de categories