Jett Plasma Lift: Rejoveneix la teva pell i elimina imperfeccions amb la tecnologia plasma més eficaç

El rejoveniment de la mirada amb Jett Plasma Lift


La mirada és una de les primeres coses que ens crida l'atenció d'una persona. D'ella diem fins i tot que és el mirall de l'ànima. No obstant això, amb el pas dels anys, aquesta afirmació es ressent: apareixen arrugues i les parpelles superiors i inferiors perden fermesa, el que dóna una mirada cansada i trista.

L'última novetat en aquest camp és Jett Plasma Lift, que a més de l'epidermis, tracta la pell a nivell de la dermis, sent 4 vegades més eficaç en termes de retracció cutània. Aquesta nova tecnologia permet tensar la finíssima pell de les parpelles superiors i inferiors, amb una simple anestèsia local, sense cirurgia, sense sagnat i sense cicatrius. Els resultats són visibles tan sols una setmana després de la sessió i, sobretot, són duradors.

Els resultats són molt satisfactoris tan sols una setmana després del tractament: l'aspecte arrugat de la pell desapareix i la mirada s'obre, en guanyar d'1 a 2 mm de retracció. El resultat òptim s'aconsegueix tres mesos després de la sessió. Els resultats duren diversos anys. En el cas que fos necessari, pot tornar a realitzar-se una sessió després de 5 anys.

Jett Plasma Lift, a més de la blefaroplàstia no quirúrgica, té moltes altres aplicacions:

  • Eliminació de berrugues
  • Correcció de cicatrius
  • Tractament de la queratosi senil
  • Ablació de xantalasmas (dipòsits de greix al voltant dels ulls)
  • Reducció de potes de gall i codi de barres
  • Correcció de marques d'acne

Llistat de categories