El Plasma Ric en Plaquetes, PRP, de moda entre les famoses.

El Plasma Ric en Plaquetes, PRP, de moda entre les famoses.

El tractament per al rejoveniment facial que van posar de moda les Kardashian o Giselle Bündchen és el menys invasiu, més natural i no ofereix cap rebuig.

El plasma que es troba en sang és ric en factors de creixement que ajuden a la regeneració epidèrmica, ajudant a la pell a obtenir una millor estructura i per tant contribueix a un rejoveniment complet d'aquesta pell. Aquest PRP aplicat a la pell actua com un actiu tractament regenerador, absolutament natural perquè el plasma injectat és de la sang del propi pacient, de manera que és un procés molt segur on no cap la possibilitat de rebuig.

El PRP (Plasma Ric en Plaquetes) gaudeix a més d'una ampli recorregut a nivell mèdic, ja que, des de fa temps es coneix i és utilitzat per tractar lesions de traumatologia per restaurar, regenerar i recuperar els teixits durs o zones tendinoses.

La seva eficàcia està provada i és ara quan s'utilitza per a finalitats estètiques com a tractament de rejoveniment.

Com és el Tractament Facial de PRP, Plasma Ric en Plaquetes?

El tractament de PRP consisteix en tres passos:

1. Extracció de sang: tècnica senzilla en què s'extreu al pacient una petita mostra, com qualsevol anàlisi rutinari.

2. Centrifugació: el següent pas consisteix a centrifugar la mostra obtinguda a unes 3.000 revolucions per minut durant 10 minuts. Amb això aconseguim separar el PRP, plasma ric en plaquetes, de la resta de components per a la posterior aplicació.

3. Aplicació: el PRP s'aplica mitjançant microinjeccions a nivell intradèrmic al pacient.

És un tractament senzill, indolor, amb un temps total d'aplicació de 30 minuts. Els resultats són naturals i totalment immediats, és una tècnica ideal per preparar la pell per a esdeveniments especials o simplement per obtenir un rejoveniment facial.

Un dels avantatges d'aquest tractament és que amb prou feines té efectes secundaris notables, excepte els propis de les petites injeccions, com petites vermellors o inflors que en un parell d'hores desapareixen. Per tant, és un tractament no invasiu i natural.

Demana cita amb la nostra Doctora per a més informació


Llistat de categories