Comença setembre, amb el guapo pujat

Qui no vol un aspecte lluminós i rejovenit tot el dia? És el que necessitem a la tornada de vacances per entrar a l’oficina trepitjant fort. Des d’Elan Vital volem ajudar-te a aconseguir-ho:

1. Potència el to daurat que has aconseguit durant les teves vacances i ‘sense taques!

Qui més qui menys torna dels dies de descans amb un color que ens agradaria mantenir tot l’hivern. Per prolongar almenys, fes-te un peeling suau per eliminar les cèl·lules mortes i utilitza en casa seva un allargador del bronzejat.

2. Oblida’t de dedicar hores al teu maquillatge.

Aprofitant el bon to de la teva pell, el que hem de fer és aconseguir mantenir la bona cara i l’aspecte descansat. ¿El millor? Mantingues hidratat teu rostre amb una crema que provoqui la renovació cel·lular i et aporti un aspecte lluminós i descansat.

3. Recupera l’aspecte sucós i hidratat que totes somiem.

Per aconseguir una pell lluminosa amb efecte humit tan de moda, després de l’estiu cal activar els fibroblastos per produir àcid hialurònic, col·lagen i elastina. A casa utilitza cremes amb efecte lífting i que t’ajudin a promoure la renovació cel·lular.

En cabina, per tractar una pell madura recomano la combinació de IPL i amb tractaments personalitzats de Skinceuticals. Amb la llum polsada eliminem l’estrès oxidatiu del sol i donem un aspecte rejovenit i uniforme a la pell.

4. Seràs la cara més descansada de l’oficina.

Com aconseguir-ho? Necessites que la teva pell reflecteixi la llum de forma natural. Si empres cosmètics que continguin Resveratrol, a més d’eliminar toxines i prevenir l’aparició de taques, estaràs millorant visiblement la llum de la teva pell. A casa fa servir cremes ultrahidratantes que aportin a la teva pell un aspecte creïble, molt natural. Si tens la pell excessivament seca, busca cremes untuoses que continguin lactat de sodi, urea, o alantoina.

En cabina encertes amb el nostre tractament DermaIR: Un còctel de sèrums amb antioxidants, pèptids, oligoelements, vitamines i àcid hialurònic que aporta a la pell un aspecte saludable i rejovenit. Els resultats són immediats i és adequat per a tot tipus de pells. Aportació de lluminositat, efecte flash i rejoveniment.

5. Si malgrat tot ets de les que no renuncia a maquillar …

No oblidis el truc tan de moda de barrejar la teva base de maquillatge amb un oli adequat per a la pell. Et aportarà una lluentor molt subtil. En cabina prova el nostre tractament Indiba Deep Care redensifica l’oval facial, disminueix arrugues i aconsegueix millorar l’elasticitat i la turgència.

Llistat de categories