Idioma: cat esp Entrar a la web Elanvitalme.com Segueix-nos: facebook rss
Subscriure's al Newsletter
banner-noticies


Novetat: PhiRemoval la nova forma d'eliminar el maquillatge permanent!

Has tingut una mala experiència amb maquillatge permanent?

Encara que estigui considerat permanent, ara podem ajudar-te a eliminar pigmentació no desitjada en la teva pell; 'Completa o parcialment!

Usant aquesta increïble tècnica, sense làser, PhiRemoval. La forma més eficient i segura d'eliminar de la teva pell tot el que ja no t'agrada.

27 de juliol del 2017 Ampliar notícia / Compartir

Errors que cometem quan volem aprimar-nos

Passar gana per perdre pes és un dels pitjors errors que podem cometre. Per aprimar hem de portar una dieta sana, però no hem d'oblidar combinar-la amb una rutina d'exercicis i altres hàbits saludables.

Passar gana per perdre pes és un dels pitjors errors que podem cometre. Per aprimar hem de portar una dieta sana, però no hem d'oblidar combinar-la amb una rutina d'exercicis i altres hàbits saludables.

25 de juliol del 2017 Ampliar notícia / Compartir

Què és la lobuloplastia?

La lobuloplastia és una cirurgia que en els últims anys ens ha estat demanda per molts pacients. Fa uns anys, aquest tipus d'operacions solia ser objecte de gent gran, però a causa de la moda existent en els últims anys de les dilatacions, l'increment de pacients joves ha augmentat considerablement.

24 de juliol del 2017 Ampliar notícia / Compartir

El Botox: el tractament líder triat per ells, antienvelliment

"Cada vegada hi ha més homes que acudeixen a la nostra consulta sol·licitant tractaments de Botox com a arma contra l'envelliment" comenta la Dra venero, Llicenciada i doctorada en Medicina i Cirurgia amb Postgrau en l'especialitat Cosmètica.

"S'ha considerat el mètode més usat per les dones en les últimes dues dècades, però cada vegada més els homes se senten interessats pels miracles del Botox per tractar els signes del pas del temps. Existeixen diverses varietats de injectables en l'actualitat, però el Botox és el més demandat de tots. És el líder perquè els seus resultats són duradors i molt efectius. A més de donar com a resultat una aparença més jove és un mètode no invasiu i no quirúrgic. Amb el Botox es tracten les línies d'expressió, els plecs, solcs i arrugues més profundes de la cara. I és un tractament que pot ser combinat a la perfecció amb altres tècniques per aconseguir un rejoveniment més complet. "

17 de juliol del 2017 Ampliar notícia / Compartir

Novetat! Servei de cirurgia Íntima i Corporal

La Dra. Patricia Montull Vila, Cirurgiana Especialista en Cirurgia Íntima i Corporal, s'incorpora a l'equip de Elan Vital per oferir-vos un servei integral en estètica.

La Dra. Patricia Montull, Llicenciada en Medicina a la Universitat Central de Barcelona, ​​va cursar l'especialitat de Cirurgia General a l'Hospital General de Granollers. Inici col·laboradora d'IM Clinic, ha desenvolupat la seva activitat al costat del Dr. Ivan Mañero durant una dècada. La avalen més de quinze anys d'experiència i ha estat directora de la primera Unitat de Cirurgia Íntima d'Espanya. Amb la seva visió integral de la bellesa ofereix assessorament en la presa de decisions quirúrgiques i no quirúrgiques a aquelles persones que anhelen un canvi personal.

 "El meu objectiu és ajudar en el camí a les persones que volen millorar el seu físic des d'una visió mèdica i humana global"

Estàs pensant en realitzar-te algun tractament, però no et decideixes, demana hora amb la Dra. Montull que t'assessorarà en informar sense compromís!

T'esperem!

17 de juliol del 2017 Ampliar notícia / Compartir

Drenatge limfàtic, un aliat de la teva salut i bellesa

Pesadesa, cansament, rampes i fins i tot inflor a les cames, amb freqüència al final del dia o després de passar molt de temps de peu i / o asseguts, són alguns dels símptomes que caracteritzen aquesta patologia. Aquests símptomes es deuen a una dificultat en el retorn venós, que es pot veure al seu torn incrementada per l'obesitat, els desajustos o canvis hormonals (com la menstruació), l'embaràs, alguns medicaments com la píndola anticonceptiva ...

Avui la nostra especialista en Drenatge Limfàtic, Irene Rodríguez, ens dóna uns consells per prevenir i evitar la retenció de líquids i la sensació de cames cansada.

13 de juliol del 2017 Ampliar notícia / Compartir

Quin és el tractament més efectiu per tractar la cel·lulitis?

Quin és el tractament més efectiu per tractar la cel·lulitis?

Gairebé de forma diària en el nostre centre hem de donar resposta a aquesta pregunta.

La doctora Venereo dóna resposta a ella:

"El tractament més efectiu per tractar la cel·lulitis depèn del tipus de cel·lulitis i de les característiques pròpies de cada pacient. Per tant, no existeix un tractament que per si sol sigui millor que un altre. La clau és diagnosticar correctament el tipus de cel·lulitis i combinar les tècniques més adequades per a cada pacient. "

04 de juliol del 2017 Ampliar notícia / Compartir

Prepara't per les vacances!

04 de juliol del 2017 Ampliar notícia / Compartir

10 mites i veritats del plasma ric en plaquetes

Sentim parlar del PRP, del plasma, dels factors de creixement ... i de la seva aplicació en diferents branques de la medicina. De fet, actualment, el tractament amb Factors de Creixement s'usa en diverses àrees mèdiques que van des de l'oftalmologia a la cirurgia plàstica passant per la reumatologia, la traumatologia o l'odontologia obtenint uns resultats que, de vegades, eviten entrar a quiròfan.

Però que hi ha de realitat i mite en totes les seves característiques? La nostra doctora de medicina estètica, La Dra Venereo, ens explica que és i en què consisteix el tractament en detall

28 de juny del 2017 Ampliar notícia / Compartir
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Següent
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews.es